Observaţii

04-r-romania dodoloataCei "mandataţi prin vot" nu lucrează (eliberator) pentru alegătorii care i-au legitimat, ci pentru stăpînii din umbră, care îi cumpără şi controlează. Ne aflăm în faţa unei farse mai scîrboase decît tirania faţişă, dar care are calitatea de a amorţi durerea umilinţei.

Drapelul de luptă

01-r-drapelul armatei-cuza „HONOR ET PATRIA" („Onoare și Patrie"). ..drapel adoptat în Ianuarie 1862. Cu prilejul înmânării drapelelor, Alexandu Ioan Cuza a ținut următorul discurs: „...această zi va fi una din cele mai însemnate în datinile noastre. steagurile cele vechi înfăţişau Țările despărţite."

Constituţia României - Constituţia Cetăţenilor ARTICOLUL 106: Încetarea funcţiei de membru

03-miscarea_const_cetConstituţia României - Constituţia Cetăţenilor
TITLUL -III- Autorităţile statului
CAPITOLUL -II- Autoritatea Executivă
SECŢIUNEA a 2-a: Guvernul
ARTICOLUL 106: Încetarea funcţiei de membru

ARTICOLUL 106: Încetarea funcţiei de membru (Constituţia României 2003) intră în structura Constituţiei Cetăţenilor - fără modificări..


Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege.
*-*-*

Text integral - Constituţia cetăţenilor - proiect de Nouă Constituţie a României iniţiat de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC), înregistrat la Consiliul Legislativ cu nr. R1937/17/12/2013 (P3, de la art. 102 la art 119.1)

*-*-*

Arhivă documente:

Ω.. REPLICĂ la avizul nr. 308/22.04.2013 al Consiliului Legislativ al României pentru proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României iniţiat de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor..

Ω.. OFICIAL - Revizuirea Constituţiei României 2013 - Amendamente ADOPTATE de Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României 2013-2014, condusă de Crin Antonescu, Preşedintele Senatului României..

Ω.. Poziţia Consiliului Legislativ faţă de iniţiativa legislativă a cetăţenilor promovata de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC), comentată - Monitorul Oficial al României, PARTEA 3: AVIZ nr. 308 din 22 aprilie 2013 (aviz publicat în Monitorul Oficial, joi 23 mai 2013) referitor la iniţiativa legislativă a cetăţenilor privind revizuirea Constituţiei României

*-*-*-*-*-*-*-*

*=Constituţia României 2003=
TITLUL -III- Autorităţile publice
CAPITOLUL –III- Guvernul
ARTICOLUL 106: Încetarea funcţiei de membru
Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege.

(Constituţia României 2003) Detalii (dezbatere publică articol) pe Forum Noua Constituţie a României - Constituţia cetaţenilor*

Add comment

Comentariile sunt parametrate în configuraţie liberă : autopublicare (fară moderare), o selecţie ulterioară va suprima posturile incoerente(!) … limita unui comentariu este fixată între 200 si 5000 caractere, câmpurile : nume, email, titlu necesită completare, cîmpul website nu-i obligatoriu. Textul poate fi formatat utilizînd balizele: gras, italic, subliniere, citat. ...opţiunile de integrare a URL-urilor: linkurilor, imaginilor, -sunt activate (pot fi inserate în comentariu). La răspunsurile cu citat suprimaţi o parte a textului iniţial, -pastraţi balizele de deschidere-închidere(''quote'' cu acolada pătrată) la extremitaţile textului citat-, cu enunţul pe care-l veţi comenta…


Security code
Refresh

Harţi

  • images/stories/hartile/01-a-dacia_major.jpg
  • images/stories/hartile/02-a-dacia in timpul lui burebista-.jpg
  • images/stories/hartile/03-a-dacia-lui-burebista.jpg
  • images/stories/hartile/04-a-dacia.jpg
  • images/stories/hartile/05-a-unirea-lui_mihai_viteazul_de la 1600.jpg
  • images/stories/hartile/06-a-romania_mare.jpg
  • images/stories/hartile/07-a-dictatul-de-la-viena_pactul-stalin-hitler.jpg
  • images/stories/hartile/08-a-romania_1942_razboiul_din_est.jpg
  • images/stories/hartile/09-a-regiuni_istorice_romanesti.jpg

Menu GENERAL

Cele mai citite texte

Modul de conectare

Vizitatori/cititori

Avem 10 vizitatori și nici un membru online

Open